Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Кутова шліфмашина (болгарка) МШУ-125/1010 Протон

Кутова шліфмашина (болгарка) МШУ-125/1010 Протон

890 грн
Швидка покупка
Купити в розстрочку
  • Виробник: Протон
  • Модель: МШУ-125/1010
  • Артикул: MSHU-125-1010
  • Наявність: Під замовлення
  • Форма швидкої покупки
Протон МШУ-125/1010 - потужна кутова шліфувальна машина (болгарка) для роботи з диском діаметром 125 мм та з іншим оснащенням. Оснащена посиленим захистом від пилу і володіє підвищеною надійністю двигуна і редуктора, виконана в компактному корпусі з фіксатором кнопки пуску і фільтрами повітрозабірника. Відмінне рішення для побутових і професійних завдань.

Болгарка оснащена високопотужним електродвигуном (споживана потужність 1,01 кВт). Ротор ретельно збалансований, обмотка має тришарове лакове покриття і «бондаж», що захистить від механічних пошкоджень абразивом і дрібними частинками. Зона колектора захищена додатковою «бронею» і захисною приставкою з боку нижнього підшипника. Двигун і редуктор зібрані на високоякісних підшипниках NSK з пилозахистом. Нижній підшипник ротора оснащений амортизатором, який знижує биття якоря і попереджає прокручування обойми в корпусі, верхній поміщений в окрему частину корпусу редуктора. Статор також оснащений «бронею».

Високопотужний двигун дозволяє тривало працювати при високих навантаженнях, а посилений захист від пилу вбереже при жорстких умовах експлуатації.

Корпус редуктора металевий (алюмінієве литво під тиском), високоякісно відфрезерований і покритий зносостійким «молотковим» (Hammerite) ЛКП. Шестерні кутового редуктора (планетарна і ведуча) з металу підвищеного гарту. Профіль зубів шестерні тангенціальний, що збільшує площу контакту, значно продовжуючи ресурс служби, а також знижує шум при роботі механіки. Вал шпинделя посаджений на два підшипники, верхній з них голчастий.

Корпус виготовлений з високоякісного удароміцного пластику, якість лиття висока з точною відповідністю деталей. Витягнуте компонування двигуна дозволиляє досягти компактних розмірів і товщини корпусу для максимально комфортного і впевненого утримування болгарки, а також роботи у важкодоступних місцях.

Пилозахисні фільтри - повітрозабірні отвори оснащені пилозахисниками, пластикові фільтри захистять двигун і середину болгарки від пилу та абразиву. Легкознімна система фіксації дозволяє швидко відчистити повітрозабірники і продовжити роботу.

Кнопка пуску - розташована класично, має фіксацію в обох положеннях, що спрощує використання при тривалих роботах. Клавіша має чітке і плавне включення, фіксується надійно.

Фіксатор шпинделя - підпружинена кнопка, дозволяє фіксувати обертання шпинделя штоком у відповідні пази планетарної шестерні. Корпус редуктора посилений додатковим відливом і ребром жорсткості. При заклинюванні оснащення рекомендується скористатися шліцами на валу шпинделя (ріжковий ключ на 17 мм).

Додаткова рукоятка - для впевненого утримування двома руками, виготовлена з перфорованого пластику. У корпусі редуктора два настановних отвори по боках для зручної роботи при будь-яких умовах.

Захисний кожух - оберігає оператора від іскор і частинок матеріалу і обов'язковий до застосування! Конструкція жорстка і міцна, установка на шийку корпусу редуктора з фіксацією в діапазоні 360°.

Прижимні гайки - дозволяють безпечно використовувати як відрізні, так і шліфувальні диски. Насічка на опорній гайки попереджає прокручування, що практично виключає заклинювання диска.

Якісні інструменти в інтернет-магазині 2pr.com.ua за доступною ціною зі швидкою доставкою. Телефонуйте та отримаєте детальну інформацію про характеристики товару, доставку та оплату!



Цей товар шукають як:
Болгарка МШУ-125/1010 Протон
Кутова шліфувальна машина МШУ-125/1010 Протон
Характеристики
Потужність 1010 Вт
вага 2,4 кг
Гарантія 1 рік
діаметр диска 125 мм
Довжина мережевого кабелю 2 м
кількість ходів 11000 об/хв
конструкційні особливості фіксатор кнопки пуску, знімні фільтри повітрозабірника (багаторазові)
напруга / частота 220 В / 50 Гц
різьба шпинделя М14
розмір інструмента 27 x 7,5 x 7,5 см
розміри упаковки 32 x 12 x 9 см
Тип живлення мережева
щітка дротова: 75 мм, чашеподібна: 75 мм
Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий           Хороший

Доставка та оплата

Способи доставки

Самовивіз з магазину

Нова Пошта

Делівері

Інтайм

Способи оплати

Готівкою при отриманні товару у магазині

Накладним платежем при отриманні товару у відділеннях компаній-перевізників

Безготівковий переказ коштів фізичними особами

Безготівковий переказ коштів юридичними особами


Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.
 
 

Останні переглянуті товари

Top