Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Кущоріз + пила телескопічна GE-HC 18 Li Т- Solo Einhell (3410800)

Кущоріз + пила телескопічна GE-HC 18 Li Т- Solo Einhell (3410800)

7344 грн
Швидка покупка
Купити в розстрочку
  • Виробник: Einhell
  • Модель: GE-HC 18 Li Т- Solo
  • Артикул: 3410800
  • Наявність: Під замовлення
  • Форма швидкої покупки
Бездротовий багатофункціональний інструмент GE-HC 18 Li T- Solo являє собою потужний пристрій, який дозволяє обрізати високі гілки та високі зелені огорожі легко, стоячі на землі. Металевий редуктор забезпечує тривалий термін служби, а і якісна направляюча шина OREGON і OREGON ланцюг забезпечують чисті результати різання. Верхня частина пилки виконана з можливістю повороту на 90 ° і дозволяє без зусиль горизонтальний поріз. Кіготь зупинки запобігає ковзанню під час розпилювальних робіт.
Ця ланцюгова пила постачається з автоматичною системою змащення ланцюга, а масляний бак має великий отвір, що дозволяє легко заливати мастило. Ланцюг може бути натягнутий і змінений без використання інструментів. Для забезпечення безпеки в разі зістрибання ланцюга з шини пила має уловлювач ланцюга. У кущоріза ножі виготовлені з обробленої лазером та покритої алмазом сталі, та забезпечують чисті результати різу. Пилку можна зручно і безпечно транспортувати в міцній сумці.
Алюмінієва телескопічна ручка з плавним регулюванням може бути точно встановлена ??від 880 до1820 мм. Також плавно регульована додаткова рукоятка може бути адаптована до кожного користувача. Для виконання навіть складних різів на висоті чисто та точно, головка двигуна може бути нахилена в 7 положеннях, а нахил ручки може регулюватися в 4 положеннях, таким чином, вони можуть бути скореговані в кожній робочій ситуації. Постачається без акумулятора і зарядного пристрою, вони доступні окремо.
Характеристики
відстань між зубами кущоріза 16 мм
Гарантія 2 роки
кількість різів за хвилину 1700 об/хв
швидкість різу пилки 3.76 м/с
Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий           Хороший

Доставка та оплата

Способи доставки

Самовивіз з магазину

Нова Пошта

Делівері

Інтайм

Способи оплати

Готівкою при отриманні товару у магазині

Накладним платежем при отриманні товару у відділеннях компаній-перевізників

Безготівковий переказ коштів фізичними особами

Безготівковий переказ коштів юридичними особами


Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.
 
 

Останні переглянуті товари

Top