Безкоштовна доставка від 1000 грн
  • Зварювальний апарат DT-4116.00 INTERTOOL

Зварювальний апарат DT-4116.00 INTERTOOL

1969 грн
Швидка покупка
Купити в розстрочку
  • Виробник: INTERTOOL
  • Модель: DT-4116.00
  • Артикул: DT-4116.00
  • Наявність: Під замовлення
  • Форма швидкої покупки
Основу зварювального апарату INTERTOOL DT-4116 складає однофазний трансформатор з падаючою характеристикою. Зварювальний апарат DT-4116 використовується для зварювання змінним струмом за допомогою штучних зварювальних електродів (тип E 43R). Зварювальний струм регулюється магнітним шунтом. Значення зварювального струму відображається на градуйованій шкалі амперметра, розташованій на лицьовій панелі зварювального апарату, і в ній відповідає значенню дуги. При використанні зварювального апарату необхідно звернути увагу на зварювальні кабелі. Вони повинні бути якомога коротшими і розташовуватися поблизу підлоги. Використовувати потрібно електроди, які підходять для роботи зі змінним струмом. Зварювальний апарат DT-4116 має автоматичний захист від перегріву (термостат з автоматичним перезапуском). Після декількох хвилин охолодження захист підключає трансформатор до електромережі і гасить жовту індикаційну лампу.

Зварювальний апарат DT-4116 живиться як від мережі з напругою 220 В, так і напругою 380 В, споживаючи при цьому 6,5 кВт потужності. Щоб переводити його з однієї напруги на іншу необхідно встановити перемикач в потрібне положення і зафіксувати гвинтом. Потрібно обладнати робоче місце диференціальним автоматичним вимикачем для захисту від короткого замикання і розеткою з третім контактом, забезпечити заземлення розетки мідним дротом перетином не менше 4 мм2.

Для однофазного живлення до контактів розетки підключити нуль і фазу, до третього контакту - заземлення. Для двофазного живлення до кожного контакту розетки підключити по фазі, а до третього контакту - заземлення. Зварювальний струм 55-160А. Діаметр використовуваних електродів 2-3 мм.

Якісні інструменти в інтернет-магазині 2pr.com.ua за доступною ціною зі швидкою доставкою. Телефонуйте та отримаєте детальну інформацію про характеристики товару, доставку та оплату!



Цей товар шукають як:
Сварка DT-4116.00 INTERTOOL
Зварка DT-4116.00 INTERTOOL
Електрозварка DT-4116.00 INTERTOOL
Характеристики
Потужність 6500 Вт
вага 20 кг
Гарантія 1 рік
діаметр зварювальних електродів 2-3 мм
зварювальний струм 55-160 А
напруга живлення 230 В
об'єм 0,041 м куб.
Зверніть увагу: HTML не перекладено!

Поганий           Хороший

Доставка та оплата

Способи доставки

Самовивіз з магазину

Нова Пошта

Делівері

Інтайм

Способи оплати

Готівкою при отриманні товару у магазині

Накладним платежем при отриманні товару у відділеннях компаній-перевізників

Безготівковий переказ коштів фізичними особами

Безготівковий переказ коштів юридичними особами


Leave a review  ↓
 
Nobody has left any reviews.
 
 

Останні переглянуті товари

Top